top of page

BEREID JE VOOR MET DEZE REISTIPS

Wat de echte reiziger moet weten

MEER VAKANTIE MET EEN HUURAUTO!

Heerlijk zo'n snelle vlucht naar je vakantiebestemming, maar hoe ontdek je dan dat unieke baaitje, dat pittoreske plaatsje of dat restaurantje weg van de massa? Huur een auto! Reismaatwerk werkt graag samen met Sunnycars, een leverancier van vrijwel alle bekende autoverhuurders. Alle verzekeringen en taxen inclusief, voor een zorgeloze autohuur. Huur vanaf de luchthaven en regel zo je eigen transfer, of vanaf je accommodatie na een paar dagen strand. Steeds vaker ook mogelijk zonder dat je in het bezit dient te zijn van een creditcard. Vraag mij naar de mogelijkheden en geniet meer van je vakantie!

Sunny_Cars_Zonsondergang2.jpg

KLIMAAT VRIENDELIJK REIZEN

Een grote uitdaging ligt er in het duurzamer, klimaat vriendelijker en socialer maken van het reizen.
De toeristische industrie is  één van de grootste en snelst groeiende economische sectoren ter wereld en vormt dus een belangrijke bron van inkomsten en werkgelegenheid, vooral in minder ontwikkelde landen. Toerisme draagt ook bij aan het behoud van natuur, bescherming van cultureel erfgoed en het verbeteren van leefbaarheid en leefomstandigheden van mensen!
Echter reizen – en met name vliegreizen- zijn  belastend voor mens en omgeving.
Eco-vriendelijke verblijven, bewust reizen, diervriendelijke excursies, respect voor natuur en mensen brengt Reismaatwerk graag onder de aandacht.
Veel reisorganisatoren en luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om CO2 neutraal te reizen of een bijdrage hier aan te leveren. Zelf kunt u ook klimaatvriendelijke keuzes maken, minder (wegwerp) plastic gebruiken, lokale economie steunen, per trein reizen en bijv. niet dagelijks schone handdoeken vragen. Reismaatwerk biedt u graag de mogelijkheden aan!

bomen.jpeg

REGEL JE EXCURSIES, ENTREES, BEZOEK AAN BEZIENSWAARDIGHEDEN VOORAF!

Wist u dat reismaatwerk heel erg veel vooraf voor u kan regelen? Denk aan highlights in het hoogseizoen, vaak moet er vooraf een ticket geboekt worden om het te kunnen bezoeken. Bijv. Alcatraz in San Francisco en het Alhambra in Granada. Maar ook kan Reismaatwerk u tijd besparen met skip-the-line tickets in bijv. Londen, Rome of Parijs. Theatertickets voor Cats of uw favoriete muziek, museabezoek, wijn-en wisky proeverijen, privé excursies, stadswandelingen en fietsexcursies .
Reismaatwerk ontzorgt voor en tijdens uw reis!

alhambra.jpg
bottom of page