buddhism.jpg

STARTPAKKET BANGKOK, THAILAND

Bijv. 29 september 9 dagen vanaf € 654,00 p.p.

Thailand, here we come! Met dit startpakket kun je alle kanten uit.

Kies je ideale reisduur en ik regel de retourvlucht, de transfer van de luchthaven naar het hotel en de eerste 2 nachten in viersterrenhotel Furama Silom voor je. Het verdere verloop van de reis bepaal je zelf. Met je backpack in de trein richting het Noorden? Of liever met een huurauto Thailand verkennen? Vlieg door naar één van de paradijselijke stranden die Thailand rijk is of vier feest met duizenden mensen op één van de Full Moon Party's op Koh Phangan. Kortom, alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Bangkok voor de terugvlucht.

Dagprogramma Dag 1: Amsterdam - Bangkok
Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Bangkok waar je de volgende dag aankomt.


Dag 2-3: Bangkok
Bij aankomst in Bangkok volgt er een transfer naar hotel Furama Silom, waar je de komende twee nachten zult verblijven. Bangkok is een bruisende metropool, rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden. Je zult gefascineerd raken van de bizarre drukte, de kleurrijke tempels, omringd door de kanalen, waar je de beste souvenirs kunt shoppen op de floating markets. Op alle hoeken van de straat vind je traditionele eetkarretjes en uiteraard mag een bezoekje aan Chinatown niet ontbreken.


Dag 4- en verder
Vanaf dag 4 begint de eigen invulling van je droomreis. Je geniet nog van een ontbijtje in het hotel en maakt samen plannen voor de komende dagen. Huur een auto of neem de trein naar het hoge Noorden. Vervolg je reis per vliegtuig naar één van de paradijselijke eilanden. Of neem je backpack mee en verken Thailand basic-style. Geniet van de natuurlijke schoonheid in het land van de eeuwige glimlach met haar regenwouden, groene rijstvelden en machtige bergen waar de bergvolkeren hun tradities nog in ere hebben gehouden. De ruïnes van de oude koningssteden Ayutthaya en Sukothai zijn zeker een bezoekje waard en ook de River Kwai is uitermate indrukwekkend voor historiezoekers. Witte zandstranden vind je in het zuiden van Thailand. Maar vergeet vooral niet om de Thaise keuken te proeven.

Het kan en mag allemaal tijdens deze reis. Het ligt aan je reisduur op welke dag je terug vliegt. Je komt dan dezelfde dag nog aan in Amsterdam.

Montenegro landschap
Montenegro landschap
Montenegro