top of page
animal-wildlife-elephant-ivory-70080.jpg
america-ancient-architecture-art-532820.
amphitheater-ancient-arch-architecture-3
Mountains Meet Lake
New York City
animal-cute-fur-africa-40803.jpg
Traveler
Traveling Girl
Girl on Train
girl-wearing-pink-dress-standing-on-brid
photo-of-ocean-during-daytime-3476890.jp
At the Dinner Table
photo-of-dirt-road-across-hill-under-clo
photography-of-lighted-bridge-753639.jpg
aerial-architecture-blue-sky-buildings-4
body-of-water-across-forest-949194.jpg

DIT IS REISMAATWERK

Mirjam.jpg

Reismaatwerk is in 2011 opgericht om reizigers van de beste reisadviezen te voorzien. Mijn naam is Mirjam Konijnenberg en ik ben werkzaam als persoonlijk mobiel reisadviseur. Ik ben altijd gepassioneerd geweest om mensen gelukkig te maken, en wat is nou een betere manier dan om ze te helpen hun mooiste plek op aarde te bereiken? Ik voorzie mijn klanten van alle hulp die ze voor hun reis nodig hebben.

Betrokkenheid en persoonlijke adviezen vind ik belangrijk. Indien u het wenst, kom ik bij u thuis om samen uw wensen te bespreken. Ook buiten kantoortijden. U kunt bij mij terecht voor al uw reizen; dichtbij, ver weg,

cruises, zon- en wintervakanties, vluchten, hotelnachten, en autohuur. Maatwerk maar ook de pakketreizen van de meeste touroperators, en daarbij bent u niet duurder uit dan wat u ziet op internet, maar u krijgt wel mijn service voor, tijdens en na de reis er gratis bij!

 

Uw reis wordt alleen door mij afgehandeld en u bent niet gebonden aan reisorganisaties. 

Daarnaast ben ik niet duurder dan het reisbureau. Soms ben ik zelfs goedkoper door uw vakantiewensen te vergelijken bij verschillende (ook buitenlandse) reisaanbieders. 

Ik verzorg ook o.a. uw visa, reisverzekeringen, transfers, excursies op bestemming, theatertickets, groepsreizen en familieweekenden. Uw reizen worden ondergebracht bij Mijn Reiskennis, onderdeel van Reisburo de Wit en voor uw zekerheid aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn Reiskennis.

Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in de reiswereld, aan de balie en ook in het reisvakonderwijs. Ik heb vrijwel alle Europese landen persoonlijk bezocht en vele bestemmingen daarbuiten, waaronder exotische en bijzondere oorden.

Ik heb veel super-specialisten ontmoet in mijn reiscarrière, mensen waarop ik kan terugvallen bij zeer gespecialiseerde vragen!

Neem vandaag nog contact met me op en ik doe de rest.

bottom of page