top of page

AANGEBODEN DIENSTEN

Reizen vereenvoudigd

World map

VAKANTIEREIZEN

Via "Mijn Reiskennis" is Reismaatwerk aangesloten bij ANVR en SGR en kan voor u pakketreizen boeken bij de bekende touroperators uit Nederland, Duitsland en België. En dit voor exact dezelfde prijs, niet duurder maar wel mijn service er gratis bij. Gemakkelijk inclusief transfers, reisleiding, safe door dekking onder  Garantiefonds reisgelden en ANVR Reisvoorwaarden. Wat 2020 ons heeft geleerd is dat dit een groot voordeel was voor alle reizigers die hiermee te maken kregen op hun bestemming! Denk bij een nieuwe boeking bij bijv. Tui, Corendon, de Jong Intra, Bolderman, Oad, Travel Trend, Silverjet of andere touroperators ook aan Reismaatwerk!

Ik ben jouw reisbureau voor alle soorten reizen.

New York

REIZEN OP MAAT,

ZAKELIJK EN PRIVÉ

U wilt een fly&drive maken maar vindt u dat in het standaard aanbod er teveel wisseling van hotels is? Met een reis op maat bepaalt uzelf wanneer u uw koffer weer wilt inpakken!
Wilt u backpacken in Australië maar wel de aankomstovernachting en een georganiseerde kampeertrektocht in de outback reserveren?
Geen probleem binnen een maatwerk-reis!

Gaat u op zakenbezoek in het buitenland en wilt u vanaf dat adres een reis maken?
Dat kan met een reis op maat. Het plannen van een zakenreis kan overweldigend zijn en daarom is het goed om een ervaren professional in te schakelen. Door middel van deze dienst kun je op mij rekenen en begeleid ik je bij elke stap van het proces.

rondreis.jpg

EXTRA SERVICES

Behalve uw vervoer en verblijf kan ik u van dienst zijn met extra services. Denk aan auto-fiets- of camperhuur, trein- en ferry reserveringen, theater-, evenementen-, bezienswaardigheden tickets. Visa verzorging, stoel-, bagage- reserveringen en inchecken. Excursies ter plaatse, skip-the-line entrees bij drukke highlights op uw bestemming. Reismaatwerk bespaart u geld en tijd zodat u optimaal kunt genieten!

bottom of page